Veldstraat De entreehal en het toilet De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkamer De woonkeuken De woonkeuken + 21 De overloop De badkamer De doucheruimte in de badkamer De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De overloop tweede verdieping De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De slaapkamer De bergruimte De bijkeuken met witgoedaansluiting De bijkeuken met witgoedaansluiting De achterzijde van de woning De tuin De tuin Het straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond tweede verdieping Plattegrond berging
Veldstraat 5
Sluiskil
€ 349.000  K.K.
Perceelsgrootte: 252 m2 Slaapkamers: 5
Garage: Nee Gebruiksoppervlakte wonen: 160 m2
Bouwjaar: 2019
  • Jonge woning met kunststof kozijnen
  • 5 ruime slaapkamers
  • Grote tuin met tuinhuis
  • 20 zonnepanelen
  • Centrale woonlocatie
  • Energielabel A

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning! 

Op zoek naar een energiezuinige woning in Sluiskil? Deze prachtige, jonge vrijstaande woning heeft het allemaal! Met een royaal woonoppervlak van ruim 160 m² biedt het ruimte in overvloed.

Geniet van 5 comfortabele slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin. De ruime tuin met een sfeervol tuinhuis biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en buitenplezier. En... met maar liefst 20 zonnepanelen bespaar je ook op energiekosten.

Deze woning combineert moderne luxe met praktisch comfort, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een nieuwe, energiezuinige thuisbasis.

Begane grond

Bij binnenkomst in de ruime entreehal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer met open keuken. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval dankzij de grote schuifpui naar de achtertuin, wat een zeer ruimtelijk gevoel geeft. Vanuit de woonkamer kun je optimaal genieten van de tuin en dat zorgt voor de ultieme binnen-buiten beleving.

De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Ook hier zorgt de raampartij voor heerlijke lichtinval.

Via de woonkamer heb je toegang tot de bijkeuken, die is voorzien van een witgoedaansluiting, opstelplaats voor de cv-installatie Valliant (2019). Het biedt ook toegang tot de achtertuin. Via de bijkeuken betreed je de handige bergruimte, die ook voorzien is van elektriciteit.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping betreed je een ruime overloop met toegang tot de trap naar de tweede verdieping. Daarnaast zijn er drie lichte en ruime slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. De grote badkamer is uitgerust met een moderne douche, wastafel en een tweede toilet voor extra gemak.

Tweede verdieping

De tweede verdieping van deze woning biedt een overloop en twee ruime slaapkamers, elk voorzien van dakramen die zorgen voor extra natuurlijk licht. Deze kamers zijn perfect geschikt als slaapkamers voor de kinderen, logeerkamers of zelfs als thuiskantoor.

Bijzonderheden

Deze woning biedt een bijzondere combinatie van moderne gemakken en comfortabele leefruimte. De vloerverwarming door de gehele woning zorgt voor een aangename warmte, terwijl ook de kunststof kozijnen bijdragen aan uitstekende isolatie.

Ontdek de onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op het noordoosten, compleet met een tuinhuis waar je de hele dag kunt genieten van zowel zon als schaduw. Het tuinhuis biedt praktische opslagruimte voor al je zomerspullen en fietsen.

Deze woning beschikt tevens over 20 zonnepanelen voor duurzame energieopwekking, vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en heeft daarom energielabel A. Met 5 slaapkamers en gebouwd in 2019, combineert dit huis moderne voorzieningen met een eigentijdse uitstraling.

Ervaar zelf het comfort en de energiezuinigheid van deze woning in Sluiskil. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01