Van Sassenstraat De entreehal met trapopgang Het toilet De woonkamer De entreehal met trapopgang De woonkamer De woonkamer De woonkamer + 34 De woonkamer De woonkeuken De woonkeuken De woonkeuken De woonkeuken De overloop De overloop De overloop De slaapkamer De slaapkamer De tweede slaapkamer De tweede slaapkamer De derde slaapkamer De derde slaapkamer De badkamer De badkamer De overloop tweede verdieping De overloop tweede verdieping De vierde slaapkamer De vierde slaapkamer De garage De achterzijde van de woning De achterzijde van de woning De tuin De tuin De tuin Het uitzicht Het straatbeeld Het straatbeeld Het straatbeeld Het straatbeeld Het straatbeeld Plattegrond gelijkvloers Plattegrond verdieping Plattegrond tweede verdieping Plattegrond garage
Van Sassenstraat 7
Hulst
€ 309.000  K.K.
Perceelsgrootte: 222 m2 Slaapkamers: 4
Garage: Ja Gebruiksoppervlakte wonen: 114 m2
Bouwjaar: 1977
  • Veel woon- en leefruimte
  • Vierde slaapkamer op de tweede verdieping
  • Ruime achtertuin
  • Grote vrijstaande garage
  • Ideaal voor een startend gezin
  • 10 zonnepanelen
  • Energielabel C

Korte omschrijving

Doe een virtuele bezichtiging! Wandel rustig online door de woning!

In een gewilde woonwijk in de meest Vlaamse stad van Nederland tref je een tweekapper aan met een vrijstaande garage met een nieuw dak. Het pand is met een grote woonkamer, een woonkeuken en vier slaapkamers geschikt voor ieder huishouden. De woning is gebouwd op een perceel van 222 m2 en er zijn in 2023 10 zonnepanelen geplaatst. Naast de woning is het rustig en ligt een groenstrookje en parkeerruimte. Ook op de oprit voor de garage is voldoende parkeerruimte aanwezig. Aan de achterzijde ligt een flinke, goed beschutte tuin en heb je toegang tot de garage.  

De woning bevindt zich op loopafstand van alle voorzieningen, zoals een basisschool, de middelbare school, de sportvelden en een supermarkt. Al met al, een zeer interessante woning!

Begane grond

De entreehal biedt toegang tot de keuken, de woonkamer, een toilet en de meterkast. Ook de trapopgang naar de eerste verdieping is hier te vinden. De woonkeuken beschikt over een vaatwasmachine, 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap en een oven. Hier bevindt zich ook de witgoedaansluiting. De keuken grenst aan de woonkamer, die gesitueerd is over de gehele lengte van de woning. Vanuit de keuken stap je zo de achtertuin in, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen buitenleven.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal kun je naar de verdieping. De verdieping bestaat uit een overloop, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Op de overloop en een slaapkamer ligt een laminaatvloer. De badkamer is compleet met een doucheruimte, toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Een vaste trap leidt naar de ruime tweede verdieping, waar een overloop en een vierde slaapkamer te vinden zijn. Dankzij twee ramen in de kopgevels geniet deze verdieping van veel natuurlijk licht.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing en wordt verwarmd met een HR C.V. ketel van het merk Intergas (2009). Ook zijn er 10 zonnepanelen (2023) geïnstalleerd voor een duurzame energievoorziening.

Buiten bevindt zich een heerlijke tuin met een ruime garage van circa 18,5 m2, compleet met kanteldeur en een nieuw dak. De oprit biedt voldoende ruimte voor extra parkeergelegenheid. Voor gezinnen met kinderen is dit een ideale locatie, met zowel een basisschool als een middelbare school op slechts enkele meters afstand. Het gezellige stadscentrum is ook snel bereikbaar, terwijl Antwerpen op slechts een klein half uurtje rijden ligt.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar (van 9u tot 21u) om jouw vragen te beantwoorden of om deze woning te bezichtigen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot deze woning? Dat kan. Via het tabblad 'Brochure' kunt u de complete brochure direct aanvragen en downloaden.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

REAGEER DIRECT OP DEZE WONING

Contactgegevens

 

+31 (0) 114 - 68 63 77

 

Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse

Privacyverklaring

KvK 66968399
BTW NL 856774893B01